Hem till GårdYes

 

OM OSS

Välkommen till GårdYes - Tänk Gorgeous!

GårdYes - bifirma till Caraff Skeppsudden AB


Vår ambition är att kunna erbjuda unika ECO-relaterade produkter med speciell inriktning på Good for life. Det kan vara en säck PET-flaskor som återvinns till en adirondack fåtölj med 100%, typ Crazy Orange. Det är ett masterpiece att tillverka en sådan gorgeous adirondack som kan stå ute i ur och skur med samma lyster och ge ett tidseffektivt uteliv.

JOI Lampan är ett annat exempel där ett värmeljus omvandlar värme till LED-belysning.
Dessa produkter säljs bara med försäljningsrättigheter i Sverige.

Carita K Design -The Brand
Egendesignade handmålade siden accesoarer med mönster skapade utifrån en känsla eller en upplevelse. Alla mönster är handmålade av Carita Holmberg på siden därefter förädlade i en process som framhäver silkets unika egenskaper och lyster.

The home of silk China, silkesmaskarnas skördare och innovatör av sidenväveri, också känd för sin historiskt aktningsvärda produktion av siden som har bidragit till dess fantastiska silkes kultur. Carita K designs produkter är printade på siden av hög kvalitet i en professionell fabrik. Tillverkningen är eco friendly, AZO free, Low Cadium, tryckfärgen importeras från Italien och Japan. Färgerna är klara, starka och har hög mättnad.

Vi inspireras av att hitta nya produkter och har också egendesign och konst. 


Välkommen in i vår värld.

Carita och Raffe

Caraffs

 

 

 

© Copyright 2019 | All rights reserved

Caraff Skeppsudden AB | Högmarsövägen 39 | SE-760 19 Furusund | Säte: Stockholm Sweden
+46 708552212 | +46 708767666 | www.caraff.se